Овен Вашето чувство за отговорност, способността да предвиждате ситуацията, могат да

...
Овен Вашето чувство за отговорност, способността да предвиждате ситуацията, могат да
Коментари Харесай

Една зодия да се пази от енергийни вампири. За други рискът е опасен

Овен 

Вашето възприятие за отговорност, способността да предвиждате обстановката, могат да ви оказват помощ за триумф в региона на професионалната активност или доста да се увеличи престижа ви. Бъдете деликатни при работа с числа и документи. 

Телец 

Планетните сили ви подтикват да решите проблемите, без да избягвате главните въпроси. Вие без доста старания ще съумеете да сложите ред в хаоса. Преценете върху какво би трябвало да насочите вниманието си и се заемете с него. Поемайте единствено минимални опасности.

Близнаци 

Нагърбили сте се с прекалено много отговорности и въпросът е дали ще съумеете да приключите даже част от това, което сте почнали. Правете периодически почивки. Вашето обаяние ще помогне в общуването с другите.

Рак 

Денят не е изключително ефикасен. Не би трябвало да сте пасивни, само че защото виталният тонус е леко снижен, избягвайте да се натоварвате повече. Подходящо е за усамотение, самоанализ и оценка на минали дейности или за създаване на нови проекти за бъдещето.

Лъв

Очертава се много динамичен ден. Настроението е изменчиво, реагирате бурно на всяка дреболия, като че ли сте натрупали доста неща и повече не можете да търпите да мълчите. Връзката с прочувствения сътрудник може да е напрегната заради тази причина.

Дева

Има такива дни, в които нищо не върви добре и ви се коства, че всички преднамерено ви нервират, шансът ви заобикаля и всичко ви къса нервите.  Бъдете внимателни, тъй като в този момент сте способни да притегляте двусмислени обстановки към себе си. Изчакайте този ден постепенно и търпеливо да завърши.

Везни

 Днес може да имате чувството, че се въртите в кръг, защото като че ли всичко се повтаря, без значение какво вършиме. Искате да игнорирате неуместните обстановки, само че постоянно се намира някой, да ви припомня за избрани отговорности. 

Скорпион 

Днес ще се деянията като извънредно своенравни, само че, несъмнено, такова държание на работното място не е прекомерно задоволително. Това би довело само до различия. Помислете деликатно, преди да кажете нещо.

Стрелец 

 Настроението ви прекомерно постоянно се трансформира, за което повода може да се крие във вашата променчивост и неспокойствие. Звездните тела ви поучават да разчитате основно на интуицията и личните си сили.

Козирог 

Няма съществени аргументи за огромни терзания и паники. Лесно можете да постигнете задачите си, в случай че не допуснете да се разсейвате от нищо. Не се поддавайте на хорско въздействие – добре е да се ръководите само от личния си здрав разсъдък.

Водолей 

Необходимо е да бъдете доста прецизни в дейностите си. Избягвайте рисковани дейности с пари, вложения и днешният ден, както и идващите. Бъдете внимателни, защото ситуацията напълно не е удобна.

Риби 

 Вие сте много податливи на настроенията и въздействието на другите, което може да ви сътвори възприятие за дискомфорт. Опитайте се да стоите надалеч от хора с отрицателни сили, в противоположен случай може да се претоварите прочувствено.

Съветите на Фортуна

Денят е прекрасен.  Планетите като цяло имат хубави аспекти. Луната дава на всички зодиакални знаци оптималната сила. На този ден е идеално да се изпълнят всички задания, които могат да бъдат приключени до дъно единствено с един размах - през днешния ден има задоволително мощ и сила за всичко. В същото време би трябвало да контролирате личните си сили - да не ги разпилявате, да ги насочите към добре дефинирани, съответни каузи и дейности.

На този ден би трябвало да се заемете с такава работа, която изисква централизация и внимание. Без значение какъв брой сложен е планът - можете да се справите с него. Проявете съществено отношение към всеки, даже и най-малкия подробност. Добре е да прекарате повече време със фамилията си. Не се отхвърляйте от това предпочитание - грижата за околните е не по-малко значима от всичко останало. Не е най-хубавото време за изясняване на връзките, за подозрения.

Източник: Tribune.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР